Om Ydis

Välkommen till min sida! Jag som skriver här heter Ydis och jag kommer dela med mig av mina största intressen samt vad som händer i samhället. Jag brinner för fotografering samt teknikens värld och kommer skriva mycket om detta. Behöver du tips och råd kring fotografering så har du hamnat rätt, är du en person som istället gillar teknik så har du också kommit rätt!

Fotografering har varit en del av mitt liv väldigt länge och längs vägen har jag snappat upp en del saker som är värda att dela med sig av. Vinklar, ljus och motiv är väldigt viktiga aspekter att tänka på när man ska fotografera. En annan vinkel kan ge ett helt annat intryck av motivet vilket även ljuset kan göra. Motivet är viktigt att tänka på för att ens passion ska lysa igenom. Det är inte roligt att fotografera något som man inte ens tycker om, då är det bäst att fokusera på det man faktiskt tycker om.

Teknik behövs ju för att kunna fotografera! Man kan välja mellan olika metoder för att fånga sina ögonblick men de tillhör alla kategorin teknik. Hela tiden utvecklas teknik och det blir bara mer och mer populärt i samhället. Man behöver inte ha några större kunskaper för att använda teknik, men det behövs för att kunna förstå den på djupet. Alla kan använda en dator idag men inte många förstår tekniken bakom den. Fast det kanske inte behövs egentligen, så länge det fungerar som det ska.

För att skapa ett större intresse för teknik kommer jag förutom fotografering dela med mig av olika fantastiska tekniker som utvecklas i samhället. Förutom att teknik gör att vi kan leva ett bekvämt liv så möjliggör den att kunna se in i framtiden och kunna spekulera om vad som kommer hända.